Welkom bij BeterBeest Dierenartsen

Sociaal Tarief

Ons sociaal tarief is een gereduceerd tarief voor diereigenaren die moeten leven van een inkomen op of onder de bijstandsnorm of bij de voedselbank lopen. Het tarief is gebaseerd op onze kostprijs, en geldt voor consulten, handelingen, operaties en ingrepen.

Voorwaarden

Om voor het sociale tarief in aanmerking te komen, moet u kunnen aantonen dat u aan de door ons gestelde voorwaarden voldoet. Lees daarom voordat u een afspraak met ons maakt onderstaande voorwaarden goed door, zodat u weet wat u mee moet nemen. Bij vragen kunt u bellen, wij staan u graag te woord.

Alle voorwaarden zijn hieronder te vinden.

Voorwaarden Sociaal tarief

Het inkomen van u en uw partner of huisgenoten ligt op of onder de bijstandsnorm. Daarbij maakt het niet uit of u een uitkering heeft, of een betaalde baan. De hoogte van de bijstandsnorm kunt u vinden op de website van de Rijksoverheid.

Wij accepteren ook klanten met een financiële regeling bij een bewindvoerder, mits het besteedbare inkomen niet boven bijstandsniveau uitkomt.

Bij ieder bezoek aan de dierenarts kunnen wij de hoogte van uw inkomen controleren. Hiervoor moet u meenemen:

  • Uitkeringsspecificatie (niet ouder dan één maand)
  • Of salarisstroken van de afgelopen twee maanden
  • Of bankafschriften van de afgelopen twee maanden


Twijfelt u over de papieren die u mee moet nemen, belt u ons dan gerust even op. Wij helpen u graag verder.

Bij elk bezoek neemt u een geldig legitimatiebewijs mee: paspoort, identiteitskaart of rijbewijs.

U kunt maximaal twee dieren per woonadres aanbieden die behandeld zullen worden tegen het BeterBeest Sociaal tarief. Als u meer dieren wilt laten behandelen, geldt bij het derde dier en de volgende dieren het normale, marktconforme tarief. De inschrijving van de dieren is permanent en vervalt alleen wanneer het dier overlijdt of van eigenaar verandert.

De dieren die voor het BeterBeest Sociaal tarief worden ingeschreven, moeten gechipt zijn, of ze moeten bij het eerste bezoek gechipt en geregistreerd worden. De registratie mag alleen op uw naam worden gezet, en niet op een andere naam.

Wanneer wij aanwijzingen hebben voor fraude met de verstrekte gegevens, houden wij ons het recht voor om de klant te weigeren.

Voorbeelden hiervan zijn:

  • Er worden oude, gemanipuleerde of verkeerde financiële gegevens verstrekt
  • Een eigenaar verwisselt de identiteit van de dieren om meer dan twee huisdieren voor BeterBeest Reductietarief te laten behandelen
  • Een eigenaar biedt een huisdier van iemand anders aan, als zijnde zijn of haar huisdier.

Ons recht op weigeren geldt ook bij ongewenst gedrag, zoals verbaal of fysiek geweld tegen onze medewerkers.

Op al onze handelingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze zijn gedeponeerd bij de KVK Utrecht onder nummer 56209509. U kunt ze ook op deze website vinden onder het kopje Voorwaarden.

.