Wie zijn wij?

BeterBeest Dierenartsen bestaat uit dierenartsen Peter en Justine en paraveterinair assistentes Diana en Emma. Een enthousiast team met verantwoordelijkheidsgevoel en hart voor dieren. 


Complete zorg

BeterBeest Dierenartsen levert eerstelijns diergeneeskunde:
Lieve pupper

  1. -Vaccinaties

  2. -Consulten

  3. -Castraties, sterilisaties en andere operaties

  4. -Gebitsingrepen

  5. -Digitale röntgenfoto’s

  6. -Laboratoriumonderzoek

  7. -Acupunctuur voor dieren

  8. -Informatie, voorlichting en advies

Op verzoek komen wij ook bij u thuis.


Onze stijl van diergeneeskunde is meedenken met de eigenaar. Niet alleen zoeken we naar de oplossing die het beste bij het dier én de eigenaar past, maar wij geven u ook veel informatie over de aandoening, de medicijnen en de verwachtingen voor de toekomst. Want alleen met de juiste informatie kunt u goede keuzes maken over de toekomst.


Sociaal gezicht - sociaal tarief

BeterBeest Dierenartsen heeft zich als taak gesteld om álle huisdieren in Amersfoort en omgeving te voorzien van diergeneeskundige zorg, ook bij een lage financiële draagkracht van de eigenaar.


Om mensen met een laag inkomen tegemoet te komen, hanteren wij ons “sociaal tarief”. Dit houdt een flinke korting in op de prijs van de consulten, ingrepen en operaties. Om hiervoor in aanmerking te komen, moeten eigenaren aantonen dat hun inkomen op bijstandsniveau ligt. Voor twee dieren rekenen wij dan “sociaal tarief”, dat veel lager ligt dan het normale tarief. Deze korting komt direct uit het salaris van de dierenartsen en assistenten. BeterBeest wordt hiervoor niet gecompenseerd door de overheid of een andere instantie.


Kijk voor meer informatie over ons sociaal tarief op deze pagina.

 

Welkom bij BeterBeest Dierenartsen,

de dierenarts met een sociaal gezicht.

CoronavirusNieuws.html

Bel ons!

033 – 8200 311


Adres:

Hendrik van
Viandenstraat 33


3817 AA  Amersfoort

NIEUW!
online afspraak
maken
Klik hieronder op 
de kop van
VetstoriaONLINE_AFSPRAAK_MAKEN.html