Voorwaarden voor BeterBeest Sociaal tarief


Om voor het sociale tarief in aanmerking te komen, moet u kunnen aantonen dat u aan de door ons gestelde voorwaarden voldoet. Lees daarom voordat u een afspraak met ons maakt onderstaande voorwaarden goed door, zodat u weet wat u mee moet nemen. Bij vragen kunt u bellen, wij staan u graag te woord.


Op al onze handelingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze zijn gedeponeerd bij de KVK Utrecht onder nummer 56209509. U kunt ze ook hier op deze website vinden onder het kopje Voorwaarden.


Inkomensgrens

Het inkomen van u en uw partner of huisgenoten ligt op of onder de bijstandsnorm. Daarbij maakt het niet uit of u een uitkering heeft, of een betaalde baan. De hoogte van de bijstandsnorm kunt u vinden op deze pagina van de Rijksoverheid.


Ook accepteren wij klanten met een financiële regeling bij een bewindvoerder, mits het besteedbare inkomen niet boven bijstandsniveau uitkomt.


Controle inkomen

Bij ieder bezoek aan de dierenarts kunnen wij de hoogte van uw inkomen controleren. Hiervoor moet u meenemen:

  1. -Uitkeringsspecificatie (niet ouder dan één maand)

  2. -Of salarisstroken van de afgelopen twee maanden

  3. -Of bankafschriften van de afgelopen twee maanden

Twijfelt u over de papieren die u mee moet nemen, belt u ons dan gerust even op. Wij helpen u graag verder.


Legitimatie

Bij elk bezoek neemt u een geldig legitimatiebewijs mee: paspoort, identiteitskaart of rijbewijs.


Maximaal twee dieren

U kunt maximaal twee dieren per woonadres aanbieden die behandeld zullen worden tegen het BeterBeest Reductietarief. Als u meer dieren wilt laten behandelen, geldt bij het derde dier en de volgende dieren het normale, marktconforme tarief. De inschrijving van de dieren is permanent, en vervalt alleen wanneer het dier overlijdt of van eigenaar verandert.


Verplicht chippen

De dieren die voor het BeterBeest Reductietarief worden ingeschreven, moeten gechipt zijn, of ze moeten bij het eerste bezoek gechipt en geregistreerd worden. De registratie mag alleen op uw naam worden gezet, en niet op een andere naam.


Fraude en ongewenst gedrag

Wanneer wij aanwijzingen hebben voor fraude met de verstrekte gegevens, houden wij ons het recht voor om de klant te weigeren. Voorbeelden hiervan zijn:

  1. -Er worden oude, gemanipuleerde of verkeerde financiële gegevens verstrekt

  2. -Een eigenaar verwisselt de identiteit van de dieren om meer dan twee huisdieren voor BeterBeest Reductietarief te laten behandelen

  3. -Een eigenaar biedt een huisdier van iemand anders aan, als zijnde zijn of haar huisdier.

Ons recht op weigeren geldt ook bij ongewenst gedrag (bijvoorbeeld verbaal of fysiek geweld tegen onze medewerkers).

Ons sociaal tarief is een gereduceerd tarief voor diereigenaren die moeten leven van een inkomen op of onder de bijstandsnorm of bij de voedselbank lopen. Het tarief is gebaseerd op onze kostprijs, en geldt voor consulten, handelingen, operaties en ingrepen.


Aan het sociaal tarief zijn voorwaarden verbonden, die u hieronder kunt lezen.

Foldertje Dengel

Bel ons!

033 – 8200 311


Adres:

Hendrik van
Viandenstraat 33


3817 AA  Amersfoort

NIEUW!
online afspraak
maken
Klik hieronder op 
de kop van
VetstoriaONLINE_AFSPRAAK_MAKEN.html